Serialul Atypical este o comedie emoționantă bună

Atypical este povestea lui Sam, un tânăr autist de 18 ani care visează la iubire și care își dorește o relație sentimentală cu femeia visurilor sale. Dar, adolescentul nu stăpânește așa cum trebuie toate codurile seducției și căutarea unei prietene ideale îl va face să iasă din zona sa de confort.

Noua sa sete de independență dă peste cap și obiceiurile familiei. Mama sa cloșcă nu privește deloc cu ochi buni noile sale obiceiuri. Tatăl său vede în sfârșit ocazia de a se apropia mai mult de el.

Atypical este deci un serial rar, original și foarte emoționant. Tratează subiecte dificile, autismul și viața de familie cu un copil care suferă de această problemă, fără prea multe clișee însă și fără să fie stigmatizat. Prin intermediul personajului său, care este foarte credibil, Sam, arată că și autiștii au o mulțime de calități, dar că au o mulțime de dificultăți în viața de zi cu zi.

În orice caz, este un serial pe care adolescenții îl adoră. Sam este un autist, dar este înainte de toate un adolescent care merge la liceu, apoi la facultate în sezonul 3, care se îndrăgostește, care are un prieten bun și care se ceartă cu prietenii.

În plus, oferă o imagine pozitivă cu privire la viața de familie. Chiar dacă viața lor de familie nu este mereu roz, părinții lui Sam sunt cel mai adesea bulversanți în viața lor de familie.

Între neîndemanarea unui tată care nu reușește mereu să comunice așa cum trebuie, mamă care are tendința să îl supraprotejeze și devine anxioasă când îl vede cum crește, nu avem cum să nu ne emoționăm. Relația lui Sam cu sora sa este și ea cea mai frumoasă.

Atypical este un serial care ne face bine și care este ca o gură de aer proaspăt. Abordează tema autismului sau a handicapului cu umor fără să subestimeze însă bulversările pe care le poate aduce în viața de familie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *