Brooklyn Nine-Nine, serialul de descoperit de urgență

Salvat de NBC, din cauza anulării Fox, Brooklyn Nine-Nine este un serial care merită descoperit.

Bine ai venit deci în unul din numeroasele comisariate din cartierul Brooklyn, New York. Vei urmări aici viața de zi cu zi a căpitanului Raymond Holt și a echipei sale, sergentul Terry Jefford, detectivii Diaz, Peralta, Santiago, Boyle, Hitchcok, Scully și să nu uităm nici de Gina.

Personajele sale sunt cele mai emotionante și cele mai amuzante. Între Raymond Holt, căpitanul extrem de serios, Jake Peralta marele copil, Amy Santiago, un control freak, Rosa Diaz, un polițist badass, Charles Boyle, un prieten extrem de puternic… toate personajele au o trăsătură de caracter stereotip, proprie personajelor din serialele de comedie, dar nu numai. Sunt mai mult decât atât.

Iubim să vedem legăturile de prietenie ce se leagă între Gina, Rosa și Amy, cum căpitanul Holt iese puțin din carapacea sa de om serios și știe cum să fie unul din cele mai amuzante personaje din serial. Terry poate că este un munte de mușchi, dar este și foarte gentil și blând în același timp.

Acțiune și râsete. Chiar dacă episoadele sale sunt scurte, acest serial este un show care se respectă. Fiecare episod reia scenariul simplu al unui serial polițist. Trebuie să se rezolve o anchetă. Dar aici mai intră și toate relațiile, peripețiile membrilor echipei. Și serialul știe și cum să ne suprindă cu cele mai originale episoade.

Și chiar dacă se petrece foarte mult timp în comisariat, serialul ne face și să călătorim. Totul cu o bună doză de acțiune și de poante foarte bune.

Serialul este unul anagajat. Brooklyn 99 este un serial comic total angajat. Îl vedem de exemplu pe căpitanul Raymond care vorbește deschis despre homosexualitate și dificultățile pe care le-a întâlnit. Se vorbește și despre rasism, despre feminism, consimțământ sau coming-out.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *