Dead To Me – Un serial plin de umor negru pe Netflix

Difuzat pe Netflix începând cu luna mai 2019, serialul Dead To Me este un serial care se bazează pe umorul negru.

Soțul lui Jen Harding, a murit din cauza unui accident de mașină, unde vinovatul a fugit. În timp ce această mamă de familie încearcă să țină doliu și să își regăsească liniștea, o altă văduvă excentrică intra în decor, mai optimistă și extrem de originală și de îndrăzneață.

Și în momentul în care Judy Hale intră în viața lui Jeny Harding simțim imediat că acest surâs radios ascunde ceva. Trebuie să vă liniștiți, deoarece acest teribil secret este dezvăluit deja încă de la sfârșitul episodului cu numărul 1. Oare va reuși însă Judy să poarte această povară? De la această simplă întrebare rezultă o mulțime de răsturnări de situație și suspans.

O prietenie improbabilă. Acestui climat de incertitudine se adaugă relația neverosimilă dintre cele două personaje principale. Jen este o femeie rațională și pesimistă, în timp ce Judy este binevoitoare și este o opimistă incorigibilă. O prietenie suprinzatoare și emoționantă care face să iasă scântei și care furnizează cele mai savuroase dialoguri.

Fiecare episod are lotul său de fraze șoc semnate Jen Harding. Această mamă, sincer vorbind, nu prea stă pe gânduri și spune mereu ceea ce simte sau ce gândește. O sinceritate regretabilă pentru cei din jurul său, dar delicioasă pentru spectatori.

Singura certidutine din acest serial – prietenia dintre cele două. Cele două femei sunt una lângă alta în cele mai grele condiții și nu uită să ridice capul atunci când viața este mai blândă.

Și orice serial demn de acest nume, trebuie să aibă un personaj de detestat. Aici intră în scenă soacra acră a lui Jen. Este un personaj care o exasperează pe nora sa și un conflict care vine cu un plus de picant pentru serial.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *