Serialul Loki, cel mai captivant serial de pe Disney+

Fie că este considerat un erou sau pur și simplu un anti-erou, Loki a adorat mereu să îi facă probleme fratelui său, atotputernicul Thor! Jucat de către actorul britanic Tom Hiddleston în precedentele lung metraje de la Marvel, acesta va fi principalul personaj al noului serial Disney+ care va apărea în curând.

Loki este primul serial Marvel anunțat pe platformă. Va fi centrat, după cum anunță și titlul său, pe Loki. Se știe că eroul va deveni un influențator improbabil pentru mai multe evenimente istorice importante din istoria umanității.

Ficțiunea se va derula după evenimentele survenite în lungmetrajul Avengers: Endgame. Pentru că Da, în film, Loki este resuscitat și fuge cu Tesseract sau piatra spațiului care îi permite să materializeze tot ceea ce vrea cu propria sa voință.

Deci după ce a fost omorât de către Thanos în Avengers: Infinity War, Loki revine în Endgame atunci când Avengers s-au întors în timp până în 2012. Această versiune veche a personajului a fugit deci și s-a teleportat datorită lui Tesseract.

Loki va fi dus în fața uneia din conducătoarele TVA pe care o va înfrunta mai târziu. S-ar putea ca aceasta să fie o versiune feminină a directorului Mr. Alternite? Loki va fi dus la interogatoriu cu Mr. Mobius care îi va arăta imagini cu fuga sa din 2012.

Va fi reținut fără doar și poate din cauza faptului că a produs probleme cronologice în cadrul multiversului, dar se pare că agenția care supraveghează coeziunea temporală îl avea sub supraveghere de ceva vreme.

Un misterios personaj cu glugă va apărea și el de mai multe ori. Acesta va fi fără doar și poate antagonistul serialului și ar putea chiar să fie o altă variantă a lui Loki. În orice caz, serialul se anunță unul extrem de captivant.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *