Lupin pe Netflix – Omar Sy îl imită cu brio pe Arsene Lupin

Pe 8 ianuarie, celebra platformă de streaming Netflix, ni l-a dezvăluit pe Lupin, într-un mini-serial în care l-am redescoperit pe talentatul Omar Sy care îl imită cu brio pe Arsene Lupin, într-un serial surprinzător și foarte interesant.

Este important să înțelegem înainte de toate că Omar Sy nu vrea să fie noul Arsene Lupin, ci este doar un fan al metodelor sale și al celebrului hoț pe care îl imită de mai multe ori de-a lungul aventurilor sale.

La fel ca și el, Assane Diop, combate nedreptățile și are drept motiv principal răzbunarea tatălui său. Și pentru a reuși, va imita pur și simplu mai multe tehnici din cărțile lui Arsene Lupin pe care le devorează încă din adolescență.

Iar Lupin este un serial convingător din mai multe puncte de vedere: Omar Sy este un actor foarte convingător și reușește să ne transmită toate emoțiile. Unele secvențe sunt cele care ne țin cu sufletul la gură și ne fac să redescoperim Parisul prin intermediul planurilor aeriene sau mai strânse, extrem de bine realizate.

Intrigile sunt foarte bine gândite și suspansul nu ne părăsește nici măcar o secundă. Lupin este un serial destul de distractiv sau de interesant care ne face să vrem să descoperim și mai mult după al cincilea episod.

Lupin este fără doar și poate primul serial eveniment al acestui an.

Povestea are spiritul lui Arsene Lupin, eleganța lui Arsene Lupin, esența lui Arsene Lupin… dar nu este Arsene, ci Assane Diop, un fan înrăit al gentlemanului hoț care se inspiră din idolul său pentru a combate nedreptățile și mai ales pentru a-l răzbuna pe tatăl său, victima unei imense nedreptăți.

Este cea mai contemporană versiune a lui Arsene, unde întâlnim o dronă, un Uber și o mulțime de alte tehnologii noi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *