Mindhunter – de ce ar trebui să te uiți la acest serial?

Cum poți anticipa nebunia atunci când nu știi cum funcționează nebunii? Doi agenți FBI își imaginează o anchetă cu cele mai revoluționare metode și se lansează într-o veritabilă odisee pentru a obține răspunsuri în Mindhunter.

Mindhunter este un serial realizat de către David Fincher. După Narcos, Mindhunter este un alt serial eveniment Netflix. Are o mulțime de atuuri pentru a fi pe placul tuturor – povestea este inspirată din fapte reale, castingul este unul foarte bun și realizatorul are o mulțime de succese la activ.

Mindhunter are un scenariu realizat în mod diabolic. După House of Cards, David Fincher a schimbat registrul cu acest serial. A decis să abordeze o tematică destul de populară, cea a criminalilor în serie.

Este un serial care spune povestea adevărată a lui John Douglas, un fost agent FBI. În anii 1970 acesta se decide să se întâlnească cu cei mai periculoși și temuți criminali în serie pentru a le analiza personalitatea.

Conform lui, o mai bună înțelegere a mentalității acestora ar putea servi drept bază esențială pentru a identifica psihopații potențiali. Vor să demonstreze deci că psihologia este de mare ajutor atunci când vrei să prinzi criminalii.

Înainte de 1977 nu exista noțiunea de profiler. FBI prindea criminalii în serie, îi închidea și gata. Astfel s-a născut un nou departament FBI și o mulțime de episoade de la Criminal Minds.

Are cel mai frumos duo de actori. David Fincher s-a înconjurat de cei mai buni actori care au dat dovadă de talent și în trecut. Jonathan Groff a mai participat la seriale de succes precum Looking și Glee. Alături de el, personajul feminin, Anna Torv a mai jucat și în Fringe.

În plus, în serial facem cunoștință cu cei mai de temuți criminali în serie. Aici îi vom cunoaște deci pe Ed Kemper, Charles Manson, Richard Speck, BTK sau Wayne Williams.

Serialul este foarte bine scris, la fel și dialogurile. Și cand Ed Kemper îți povestește ce a făcut cu mama lui cea dragă, rămâi cu gura căscată și ai fiori reci pe șira spinării. Asta e sigur.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *