Sense8, un serial Netflix genial de două sezoane

Nu știi despre ce vorbim? Nu știi ce este acela un Senzitiv? Ești la locul potrivit, deoarece vom vorbi în acest articol despre Sense8, un serial fenomen.

Are cea mai originală poveste

Peste tot prin lume, 8 oameni obișnuiți, încep să aibă viziuni cu privire la o femeie care se sinucide într-o biserică. Cine era ea? Ce îi leagă pe aceștia? De ce sunt cu toții în pericol? Gândit ca un serial SF, Sense8 are o intrigă sub forma unei anchete.

În orice caz, viața celor 8 va fi dată peste cap de la o zi la alta. Will, Riley, Capheus, Nomi, Kala, Sun, Lito și Wolfgang trăiesc aici mai multe experiențe senzoriale, intelectuale și emoționale comune și reușesc să intervină în realitățile lor respective. Nu sunt homo-sapiens la fel ca și noi, ci Senzitivi și vor trebui să facă față unei societăți secrete care le pune în pericol existența.

Castingul este unul extrem de interesant

În mare parte, actorii acestui serial sunt necunoscuți. Dar asta nu înseamnă că nu sunt cei mai buni interpreți. De la actrița transsexuală Jamie Cayton, la hispanicul Miguel Angel Silvestre și trecând pe la excelentul Max Riemelt și atipicul Tuppence Middleton, cu siguranță că vei găsi un actor pe placul tău. Fiecare poate să aibă personajul său preferat, intriga sa favorită și relația sa esențială.

Locurile sunt foarte diferite. În fiecare episod suntem scufundați în mai multe universuri diferite. Ajungem în Africa cea profundă, pe platourile de gheață din Islanda, ajungem și prin Mexic sau Germania… un adevărat tur în forță al lumii.

Emoțiile și empatia. Cei opt senzitivi sunt toți legați între ei și poți deci interacționa în cotidianul fiecăruia. Dau dovadă de aceleași emoții și de o empatie imensă pe care noi, spectatorii suntem capabili să o simțim.

Banda sa sonoră și muzica sa este excepțională. Fiecare scenă muzicală ne oferă un moment de partajare și de fuziune între toate personajele și sunt cu adevărat excepționale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *