WandaVision a dat startul în 2021, fiind un serial de succes

În 2020, din cauza pandemiei, niciun film Marvel nu a apărut în cinematografe. Marvel a trebuit deci să își modifice calendarul original și serialul WandaVision, apărut în 15 ianuarie, va trebui să poarte responsabilitatea de a se lansa în calitate de primă creație originală MCU pentru platforma Disney+.

WandaVision este primul serial dintr-o serie lungă ce va fi lansată de Marvel pentru Disney+.

Synopsisul pentru serial este destul de misterios. În trailer, Wanda și Vision formează un cuplu ieșit din comun, care trăiește în orașul liniștit Westview într-un decor de sitcom în alb și negru. Wanda Maximoff și Vision sunt două personaje importante din Avengers.

În Avengers: Infinity War, Vision moare în mâinile lui Thanos, atunci când acesta îi ia piatra spiritului. Deci cum revine atunci oare Vision la viață?

În anul 2019, Elisabeth Olsen a declarat în emisiunea Build Series faptul că acest serial va explora de ce Wanda este cunoscută drept Scarlet Witch și în ce manieră este această Scarlet Witch, în opoziție cu Wanda. În film, am vorbit mereu despre ea ca și Wanda, deci este o excelentă oportunitate.

Povestea din WandaVision se derulează după aventurile din Avengers: Endgame. Cuplul se bucură de cele mai frumoase zile în calitate de tineri căsătoriți într-o perferie unde totul pare ideal. Cel puțin în aparență. În timp ce Wanda și Vision încearcă să se integreze în comunitate, aceștia realizează că ceva este putred pe aici.

Dacă primul episod seamănă cu un sitcom al anilor 1950, următoarele episoade ar putea oferi un spectacol excepțional. Și un lucru e sigur – răbdarea fanilor va fi pe deplin recompensată.

WandaVision se va juca deci cu codurile și cu epocile sitcomurilor proprii fiecărui deceniu. S-ar putea ca Wanda să se afle într-o realitate alternativă care se poate modifica cu ajutorul puterilor sale.

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *