Why Women Kill, făcut de creatorul Desperate Housewives

Dacă e un lucru ce ne-a permis izolarea și scenariile roșii este că am reușit să descoperim cele mai frumoase seriale, chiar dacă sunt mai vechi. Și Why Women Kill este cu siguranță un program care ți-a atras atenția.

Este un serial de 10 episoade, extrem de simpatic care urmărește aventurile a trei femei, în trei epoci diferite cu probleme de tot felul, dar care au trăit în aceeași casă.

O găsim astfel pe Beth-Ann, în anii ’60, intepretată de către Ginnifer Goodwin din Once Upon A Time, Simone Grove, în anii ’80, interpretată de către legendara Lucy Liu și Taylor Harding în zilele noastre, interpretată de către Kirby Howell – Baptiste.

Un casting și intrigi care ne duc cu siguranță la Desperate Housewives. Marc Cherry, cel care stă și în spatele serialului Desperate Housewives este celebru datorită faptului că pune în valoare femei puternice și îndrăznețe.

Trădarea și răzbunarea sunt două teme vechi de când lumea, dar sunt și ingrediente indemodabile pentru a spune o poveste.

Why Women Kill îți va plăcea cu siguranță dacă ai vizionat cu plăcere și Desperate Houseviwes. Regăsim aici aceleași scene pline de umor, aceleași femei puternice ca și pe Wisteria Lane și același machiavelism.

Are cel mai talentat casting. Pe lângă cele trei femei amintite deja, există și un casting fantastic pentru rolurile secundare. Alexandra Daddario (Baywatch – Alerta la Malibu), Sam Jaeger (American Sniper), Jack Davenport (The Morning Show) și Reid Scott (Venom). De notat că un episod al serialului a fost produs de către Lucy Liu.

Serialul ne face să călătorim în timp prin prisma acestor femei și a cuplului. De-a lungul episoadelor putem observa cum au evoluat femeile și condițiile lor de-a lungul timpului. Cum locul lor în societate s-a ameliorat de-a lungul timpului și cum alte lucruri rămân neschimbate decenii întregi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *